fbpx

Wij bieden verschillende creatieve diensten aan zowel online als offline media reclame maar ook diverse kunstvormen.

Grafisch ontwerp

Een goed doordachte huisstijl zorgt voor een uniforme bedrijfsuitstraling. Een huisstijl waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd is voor elk bedrijf, groot en klein, een belangrijke investering. Wij bieden 3 verschillende pakketten aan om je onderneming te voorzien van een huisstijl op maat.

Een herkenbaar beeldmerk dat jouw bedrijf onderscheid van de rest. Een logo is de visuele identiteit van je bedrijf en vertegenwoordigd het bedrijf niet alleen op de website, maar ook op facturen, offertes, folders etc. Een sterk logo is een krachtig marketingmiddel waarmee je bekendheid creëert voor je bedrijf.

Een logo animatie is eigenlijk een logo dat tot leven komt. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van logo animaties, zo trekt het de aandacht van bezoekers van je website of webshop, geeft het de bezoeker een goed gevoel en wordt het logo beter onthouden om er maar eens wat te noemen. Deze unieke toevoeging zal dan ook een goede investering zijn.

Een goed visitekaartje is een verlengstuk van je huisstijl, je geeft ermee aan wie je bent en wat je doet en waar mensen je kunnen vinden. Een mooi en doordacht ontworpen visitekaartje komt professioneel over en geeft een goede indruk bij je potentiële klanten.

Heb je al een huisstijl maar is deze toe aan bijvoorbeeld een moderner jasje? Ook dat regelen we voor je!

Print & Sign

Flyers zijn de ideale manier om je bedrijf of merk bekendheid te geven en zelfs in het digitale tijdperk nog altijd een goed marketinginstrument. Door het gebruik van flyers geef je potentiële klanten iets tastbaars mee, een goed ontwerp is hierbij van essentieel belang. En in combinatie met een goed doordachte marketingstrategie zorgt jouw flyer voor veel digitaal verkeer naar je website. Wij van Levidium Designing ontwerpen graag de flyer die jouw marketingcampagne tot een succes zal maken!

In folders kun je meer informatie kwijt en zijn eveneens een goede manier om je bedrijf meer bekendheid te geven. Belangrijk is hierbij natuurlijk een goed ontwerp en een gemakkelijke leesbare lay-out.

Twee grote voordelen van posters zijn de visuele kracht en het feit dat de boodschap van de poster herhaald wordt. Het is een blikvanger in het straatbeeld voor mensen die er langs lopen. De kans is groot dat mensen je bedrijf gaan opzoeken op internet na het zien van je poster. Wel is een goed ontwerp hierbij van essentieel belang, mensen moeten erdoor worden aangesproken.

Met een presentatiemap ontworpen in de huisstijl van jouw bedrijf geef je klanten een goede indruk, het ziet er netjes en professioneel uit. Daarnaast is het ook handig omdat je alles geordend bij elkaar hebt. Je kunt de presentatiemap inzetten bij bijvoorbeeld het versturen van offertes, het presenteren van een dienst of product of je kunt het als reclame uiting meegeven aan potentiële klanten.

Zowel digitaal als geprint een aanwinst voor je bedrijf. In een brochure kun je een aantal producten of diensten promoten, het geeft duidelijk weer wat jou bedrijf de klant te bieden heeft. Op zoek naar een prachtige brochure om weg te geven of voor op de koffietafel? Levidium Designing ontwerpt hem voor je!

Een catalogus biedt je de mogelijkheid om het volledige arsenaal aan diensten en/of producten dat jouw bedrijf te bieden heeft weer te geven. Wij zorgen ervoor dat het geheel op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Met een mooie catalogus ontworpen door Levidium Designing zul je zeker succes behalen.

De menukaart is een belangrijk marketingmiddel van je horecagelegenheid. Het is een gedrukte weergave van jouw onderneming. Het is belangrijk dat de menukaart goed aansluit op het imago van je onderneming. Een professioneel ontworpen menukaart is visueel aantrekkelijk, duidelijk leesbaar en ligt op een lijn met de huisstijl. Ook voor een professioneel ontworpen menukaart staan wij van Levidium Designing voor je klaar.

Met het laten ontwerpen van je briefpapier maak je altijd een professionele indruk, voor het versturen van correspondentie en facturen is briefpapier onmisbaar.

Een advertentie is een veel voorkomende vorm van marketing. Het is een goede manier om klanten te werven. Wel is ook hierin van belang dat de advertentie goed en professioneel is ontworpen omdat een goed ontwerp je klanten zal opleveren, maar een ontwerp dat niet goed in elkaar zit doet het tegenovergestelde.

Een reclamebord buiten is een doeltreffende manier om je onderneming zichtbaar te maken. Reclameborden zijn er in verschillende vormen en maten, veel gebruikte toepassingen zijn billboards of gevelborden.

Ben je op zoek naar een presentatiesysteem dat handig is om mee te nemen naar beurzen of presentaties? Een roll-up banner kan daarvoor heel handig zijn, deze zijn makkelijk te vervoeren en op te zetten. Ook voor het ontwerpen van je roll-up banner ben je bij Levidium Designing aan het juiste adres!

Ook een spandoek ontwerpen we graag voor je, hiermee zorg je dat je op beurzen of presentaties goed herkenbaar bent. Ook kun je ze buiten inzetten, ze laten jouw onderneming opvallen bij het langslopend publiek.

Wil je jouw bedrijf zichtbaar maken in de wijde omtrek? Daarvoor zijn reclamevlaggen ideaal, daarnaast geeft het je bedrijf een professionele uitstraling en ben je op afstand herkenbaar.

We ontwerpen ook kalenders, naast een leuk relatiegeschenk is het ook een goed marketingmiddel dat er voor zorgt dat je een jaar lang iedere dag zichtbaar bent bij de klant.

Een goede verpakking speelt een belangrijke rol bij het commerciële succes van je product. Het is daarom van belang dat je product wordt voorzien van een passend en pakkend verpakking ontwerp.

Overige creatieve uitingen

Ook voor het ontwerp van een mooi boekomslag of boek cover kunnen wij zorgen. Het is de eerste indruk die het verschil kan maken of het boek verkocht zal worden. Het is dus voor de verkoop van het boek van groot belang dat de cover er mooi en aantrekkelijk uitziet. Ook hiervoor kun je bij Levidium Designing terecht.

Wij kunnen ook illustraties voor je maken. Een illustratie kan een directe visuele ondersteuning zijn van een boodschap en is zowel digitaal als geprint toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan een presentaties of cursussen, een illustratie geeft in een oogopslag de lading van het verhaal weer.

Bij een feestelijke gebeurtenis als een huwelijk of geboorte hoort een kaartje. Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel ontwerp dan kunnen wij je wellicht van dienst zijn.

Webdesign

Voor een website die makkelijk in onderhoud is en een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt.

Een website zonder backoffice, volledig gecodeerd. Goed voor als je een single-page website wilt.

Voor het online verkopen van je product of dienst.

Websites verouderen. Is jouw website toe aan een opknapbeurt? Wij regelen het voor je!

Een goede e-mailhandtekening is belangrijk voor professionele en representatieve communicatie. Het staat niet alleen mooi onder je e-mail, je verstuurd op deze manier ook altijd je contactgegevens mee, hartstikke handig dus!

Social Media Reclame

Ook je Posts op social media (linkedin, facebook, instagram en youtube) kun je door ons laten ontwerpen. Social media is een belangrijk medium als het gaat om het bereiken van potentiële klanten. Een goede plek dus om je bedrijf bekendheid te geven door er je reclame posts te plaatsen.

Google Ads (voorheen Google Adwords) en Google Display zijn advertentieprogramma van google. Wij ontwerpen de banners die je kunt gebruiken voor onder andere je Google Ads of Google Display campagne. Wij ontwerpen de HTML5-, JPG statics- en GIF animatie banners voor je.

Je bedrijfspagina op social media wordt voorzien van een passende profiel- en omslagfoto. Social media kent veel digitaal verkeer, een goede kans dus om je bedrijf te promoten!

Websites verouderen. Is jouw website toe aan een opknapbeurt? Wij regelen het voor je!

Een goede e-mailhandtekening is belangrijk voor professionele en representatieve communicatie. Het staat niet alleen mooi onder je e-mail, je verstuurd op deze manier ook altijd je contactgegevens mee, hartstikke handig dus!

Kunst

In opdracht maakt onze kunstenaar Levente Luca prachtige portretten van bijvoorbeeld een geliefd huisdier of een dierbaar familielid. De tekeningen worden met potlood of houtskool gemaakt, ieder werk is uniek.

Ook is het mogelijk om naar eigen wens een schilderij te laten maken door Levente. Neem een kijkje bij ons portfolio om zijn werk te bekijken.